اسپرسو فوری Nitel
نوعی قهوه ی غلیظ که در اوایل قرن بیستم در شهر تورین ایتالیا، توسط لوییجی بتزرا ابداع شده است.
از دانه های قهوه آب نزدیک به نفطه جوش را عبور داده و از آن اسپرسو تولید می کنند.
اسپرسو پایه برخی از نوشیدنیها مانند کافه لاته، کاپوچینو، کافه ماکیاتو، کافه موکا و کافه آمریکانو است.
زمان تهیه اسپرسو ۲۰ ثانیه بوده که نسبت به سایر قهوه ها کوتاه تر است.
قیمت اسپرسو گرانتر از سایر قهوه ها است و دلیل این امر استفاده از دستگاههای گران و نوع قهوه برای تهیه آن است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.